Uskrs u Kninu


TZ Grada Knina i Grad Knin pozivaju sve građane i posjetitelje našeg grada da nadolazeće blagdanske dane provedu u vedroj i opuštenoj atmosferi u parku kod kružnog toka uz raznovrsne prigodne sadržaje.

U subotu, 8. travnja od 9 do 13 sati održati će se Uskršnji sajam, na kojem će naši lokalni OPG-ovci, obrtnici i udruge ponuditi sve potrebno za blagdane i ovo doba godine.

Nije zaboravljena i već tradicionalna podjela pogača za koje se pobrinuo grad Knin, a koje će se dijeliti od 10 sati (do isteka zaliha), a prigodnu atmosferu u parku će upotpuniti djevojke i mladići u narodnim nošnjama iz KUD „Kralj Zvonimir“ koji će posjetiteljima dijeliti ukrašene pisanice za tradicionalno tucanje jajima.

Predblagdansku atmosferu u subotu od 10 sati upotpuniti će i Udruga umirovljenika Grada Knina s radionicom tradicionalnog veza za djecu

Tu će biti i facepainting i napuhanac pa organizatori pozivaju sve da posjete
Uskršnji sajam i uživaju u ugodnoj atmosferi.

Na Uskršnji ponedjeljak, 10. travnja organiziran je i zabavni sadržaj za naše najmlađe. Od 10.30 do 12 sati djeca će moći uživati u uskršnjem zabavnom programu u parku kod kružnog toka i zabaviti se uz interaktivne igre, glazbeno zabavnu animaciju, šarene maskote i potragu za pisanicama, kao i u glazbenoj točki Plesne udruge „Ritam“ Knin.

Vrijeme bi nas trebalo poslužiti pa ovim putem pozivamo sve da se pridruže i iskoriste ove blagdanske dane za zabavu i opušteno druženje!

Izbornik