• Naslovna
  • Društvo
  • Valentinovo na Krčiću: Ove godine omiljeni slap poprima romantične boje!

Valentinovo na Krčiću: Ove godine omiljeni slap poprima romantične boje!


Grad Knin, Turistička zajednica Grada Knina i Foto Klub Knin i ove godine udružuju snage u sklopu mjeseca ljubavi i pozivaju sve posjetitelje da se na Valentinovo, 14. veljače prošeću do Krčića i dožive romantičnu atmosferu na najljepšoj lokaciji u gradu Kninu! U utorak će se tako održati još jedno Valentinovo na Krčiću, jedna od najljepših manifestacija povodom Dana zaljubljenih.

Slap Krčić će ovom prilikom biti osvjetljen u bojama ljubavi i pružiti idealnu pozadinu za romantičnu šetnju i predivne fotografije. Uz pjenušac za zaljubljene, foto okvir za fotografiranje i ugodno ukrašen ambijent, slap će se preobraziti u pravu malu romantičnu oazu.

Posjetitelji će od 15 do 20 sati uživati u prekrasnom ambijentu s raznim romantičnim foto mjestima pod slapom. Moći će kušati i pjenušac iz lokalne Vinarije Burnum, kao i zakoračiti u photo booth gdje će besplatno dobiti izrađene fotografije sa svojim najdražima kao uspomenu na Valentinovo na Krčiću.

Po zalasku sunca slap će poprimiti predivne romantične boje, a posjetitelji će u pogledu uživati uz ponudu pića te ambijentalnu živu glazbu, odnosno prekrasan vokal koji će pratiti gitara.

– Prošle godine događanju su se pridružili fotografi i foto klubovi iz raznih dijelova Hrvatske, te ih i ove godine pozivamo da nam se pridruže i svojim umjetničkim znanjem doprinesu promociji predivnog Krčića i kraljevskog grada. Svi zainteresirani fotografi mogu poslati svoju kratku prijavu s imenom i prezimenom te brojem mobitela na mail adresu info@tz-knin.hr do ponedjeljka u 10 sati – poručuju organizatori.

Napomena za sve posjetitelje:  zbog manjeg prostora za parking, cestica do Krčića će biti ograničena za promet, pa molimo da se parkirate prije skretanja i prošećete pet minuta do slapa.

Foto: Mićo Samardžija

Izbornik