• Naslovna
  • Kultura
  • Stand-up show Željka Pervana “Nema meni domene” dolazi u Knin!

Stand-up show Željka Pervana “Nema meni domene” dolazi u Knin!


Piše: TZ grada Knina

Omiljeni hrvatski komičar  i urnebesno duhovit kroničar domaće političke i društvene zbilje Željko Pervan sa svojim urnebesnim stand-up showom „Nema meni domene“ gostuje u Kninu. Rezervirajte subotu, 21. siječnja i u 19.30 sati dođite u dvoranu Studentskog doma Fra Lujo Marun gdje vas očekuje odličan show i puno smijeha! Ulaz je besplatan!

– Nakon desetljeća života, konačno sam upoznao samog sebe! Znao sam se ja, onako iz viđenja, spavao, brijao se, hranio to truplo. Međutim, sada živim okrenut prema unutrašnjem meni. Moju unutrašnju ljepotu vidjet ćete možda na obdukciji, ali to je adut ružnima kao što sam ja. Puno toga sam vidio u sebi, obrisao neke predjele mene, tamo gdje moja vlastita noga nije kročila. Sve sam to sročio u ispovijed-predstavu koju vam predstavljam. Možete me sresti u vašem gradu… srdačno svoj, Željko Pervan – kazao je u svom stilu Pervan o stand-up showu koji će vas nasmijati do suza.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka „Zločeste djece” i preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“. Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan pripremio vam je dva sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja, pa svakako ne propustite novi stand-up show „Nema meni domene“. Vidimo se u subotu, 21. siječnja u 19.30 sati u dvorani Studentskog doma Fra Lujo Marun u Kninu!

Izbornik