• Naslovna
  • Kultura
  • Odličan koncert Vojka V., popularnog hip hopera rođenog u Kninu

Odličan koncert Vojka V., popularnog hip hopera rođenog u Kninu


Nakon S.A.R.S.-a koncert na Adventu je održao još jedan iz samog vrha najpopularnijih izvođača u regiji – hip hoper Vojko V.

Gledao sam ga još 2019. godine na glavnom stage-u Exit festivala pred 40-ak tisuća ljudi i onda ponovno sinoć u Kninu i mogu reći da je čovjek oba koncerta odradio s istim žarom i energijom.

Kombinacija te njegove energije, originalnih, pogođenih i svima razumljivih stihova, ali i duhovitosti i interakcije s publikom – mora rezultirati odličnim koncertom kako je bilo i u Kninu gdje je sinoć, što posebno raduje, prevladavala mlađa publika.

Za one koji nisu znali, Vojko V. se rodio u Kninu, kako je sinoć otkrio i publici. Inače, njegova majka je Kninjanka Eda Vujević koja se iz Knina preselila u Split gdje je postala poznata novinarka Slobodne Dalmacije.

Sinoć smo opet imali prepun adventski prostor i lijep provod na Kraljevskom adventu u Kninu na kojem nas očekuju još dva velika koncerta i to 24. prosinca kada svira grupa Magazin te 31. prosinca kada se čeka Nova Godina uz Opću Opasnost.

I. Š.

Foto: Turistička zajednica grada Knina/Advent u Kninu

Izbornik