Ne propustite koncert Vojka V na Kraljevskom adventu u Kninu!


Ovaj vikend očekuje vas niz događanja na Kraljevskom adventu u Kninu. U subotu ujutro održat će se Božićni sajam, a navečer će popularni Vojko V izrepati svoje svima poznate stihove. U nedjelju se sprema Kreativna radionica Udruge Porta, a navečer na adventskoj pozornici nastupa DJ Mika!

Prvi na rasporedu događanja je Božićni sajam, i to od 9 do 12 sati u prizemlju tržnice zbog najavljene kiše. Posjetitelje očekuju besplatna kava i čaj, a svoju ponudu rukotvorina, suvenira, domaćih delicija i poklona predstavlja čak 14 izlagača: Kućna radinost Ti & Ja G, Učenička zadruga “Zvonimirovo Blago”, Udruga umirovljenika Grada Knina, Udruga za djecu i mlade Čarobni svijet, Likovna udruga Knin, Udruga osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej, Mini Factory obrt, Keramičarska udruga Terra, Kud Kralj Zvonimir, Udruga Naše ognjište, Kućna radinost Danijela Kundit, OPG Perić – Boris Perić,  OPG Pezer i OPG Brankica Borović. Pronađite i vi jedinstvene poklone za svoje najbliže i posjetite sajam od 9 do 12 sati na tržnici!

Popularni Vojko V na pozornicu se penje u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana.

Andrija Vujević, poznatiji kao Vojko V, Vojko Vrućina i Nebu rođen je u Kninu, a glazbom se počeo baviti 1999. godine, kada je u Splitu počeo stvarati prve demo snimke. Prvi album sa Dječacima Vojko je objavio na jesen 2008. godine pod nazivom Drama, a 2009. je osvojio Zlatnu kuglu za album godine.

Solo karijeru započeo je 2018. godine, objavljivanjem pjesme „Zovi čovika“ u siječnju 2018. godine. Dva mjeseca kasnije izbacio je „Pasta Italiana“ — pjesmu koja predstavlja neobičnu suradnju sa Krešom Bengalkom i Tonči Huljićem. Treći singl pod nazivom „Ne može“ izdao je sredinom travnja 2018. godine, čime je najavljen prvi solo album „Vojko“, koji je izašao 26. travnja. Taj album je 2019. nominiran u šest kategorija za Porina: album ‘Vojko’ za album godine, pjesma ‘Ne može’ za pjesmu godine, najbolji video-spot, najbolji album klupske glazbe, likovno oblikovanje te mušku vokalnu izvedbu.

Vojko V će u Kninu izvesti sve svoje hitove, a ne sumnjamo kako sprema koncert za pamćenje! Svi posjetitelji mogu se ugrijati i uz odličnu ponudu hrane i pića na adventskim kućicama. Koncert počinje u subotu u 21 sat na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Vidimo se!

I u nedjelju vas očekuje odličan program, a u 11 sati na igralištu održava se Kreativna radionica “Udruga Porta”, a djeca će imati priliku izraditi zanimljive božićne dekoracije, te će moći isprobat i facepainting. Istog dana u 20 sati nastupit će DJ Mika, čiji je nastup zbog kiše prebačen s petka na nedjelju.

Marko Mikulandra poznat kao DJ Mika već godinama je dobro znan po odličnim setovima, bilo da je riječ o domaćim ili stranim hitovima, pa će zasigurno rasplesati i kninsku publiku. Pripremite se za odličan provod i nezaboravni plesnu nedjelju!

Uz vrhunsku glazbu, Kraljevski advent u Kninu spremio je i odličnu gastronomsku ponudu na kućicama ugostitelja pa ćete tako tijekom koncerta moći uživati u ukusnim jelima i pićima!

Doživite i vi adventsku čaroliju u kraljevskom gradu i zapamtite ovaj prosinac kao nezaboravan. Svi putevi vode u Knin, jer kraljevski advent vas čeka!

Sve novosti o događanjima Kraljevskog adventa u Kninu pratite na Facebooku i Instagramu!

Izbornik