Sutra u 20:30h koncert benda S.A.R.S.


Piše: TZ grada Knina

Mega popularni bend S.A.R.S. u ponedjeljak, 12. prosinca dolazi u Knin, a na adventskoj pozornici izvest će svoje svima znane hitove. Spremaju koncert za pamćenje pa u 20.30 sati zauzmite svoje mjesto ispred pozornice na igralištu kod OŠ dr. Frane Tuđmana!

S.A.R.S. je bend kojeg svi vole, a njihove pjesme već su postale kultni hitovi. Live senzacija, čije pjesme na YouTube kanalu imaju preko 200 milijuna pregleda, nakon što su oduševili koncertom 2018. na Kninskoj tvrđavi, ponovno stižu pred kninsku publiku!

Otpjevat će sada već neke od svojih kultnih hitova kao što su “Lutka”, “Buđav lebac”, “Perspektiva”, “Klinka”, “Rakija” te mnogih drugih, u svojoj specifičnoj mješavini rocka, rapa, reggaea, sevdaha i bluesa.

Bit će to koncert za pamćenje, a osim pjesmom i plesom svi posjetitelji mogu se zagrijati uz super ponudu hrane i pića na adventskim kućicama.

Koncert počinje u ponedjeljak u 20.30 sati na igralištu kod OŠ dr. Franje Tuđmana. Vidimo se!

Doživite i vi adventsku čaroliju u kraljevskom gradu i zapamtite ovaj prosinac kao nezaboravan. Svi putevi vode u Knin, jer kraljevski advent vas čeka!

Sve novosti o događanjima Kraljevskog adventa u Kninu pratite na Facebooku i Instagramu!

Izbornik