Spot prvijenac Knin Rap-a


10011907_671521446230522_7775772151149599580_oKnin Rap, skupina mladih, talentiranih glazbenika, objavila je svoj video spot prvijenac za pjesmu Prskalica i možete ga pogledati ovdje

U spotu su Slaven Anić a.k.a. S-Boy, Denis Majstorović a.k.a. Shiner, Ivan Cvitak a.k.a Mlađi Blizanac i Toni Didak a.k.a. Opty.

– Video spot za pjesmu “Prskalica” sniman je na više lokacija u gradu Kninu. Materijal za video spot snimljen je u jedno popodne, bez ikakvog scenarija, za svega tri sata. Naime, tog dana u Kninu udruga Urbana desnica snimala je dokumentarni film “Kninska mladež” u kojem će se između ostalog obuhvatiti rad i stvaralaštvo ove kninske rap skupine. Premijera dokumentarnog filma najvjerojatnije će se napraviti u Kninu, negdje na ljeto kada cijeli materijal bude montiran. Kako je ekipa iz splitske udruge Urbana desnica završila ranije od predviđenog sa snimanjem dokumentarnog filma “Kninska mladež”, odlučili su usputno snimiti i spot za pjesmu “Prskalica”. Snimanje je bilo čista improvizacija i prilagođavanje svakoj lokaciji, bez ikakvog scenarija. Na kraju kada je sav materijal montiran, dobiven je video – kazali su nam iz Knin Rap-a i otkrili još jednu zanimljivost.

– Zanimljivo je kako je ovaj video spot na svom facebook profilu objavio i reper Marin Ivanović, poznatiji kao Stoka – kažu kninski reperi i dodaju da svoje pjesme snimaju u u improviziranom studiju u Kninu i da nemaju nikakve uvjete niti podršku od bilo koga iako su do sada snimili preko 40 pjesama.

Službenu fotogaleriju sa snimanja dokumentarnog filma “Kninska mladež” možete pogledati ovdje

Inače, dva kninska repera iz pjesme “Prskalica”, Opty i S-Boy, sudjelovali su 2009. godine na hrvatskom Super Talentu, gdje su svojim nastupom oduševili tadašnji žiri (pogledati ovdje)

Izbornik