• Naslovna
  • Kultura
  • Kreću prijave za 4. ciklus radionica sviranja gitare, bubnjeva i klavijatura “Od svirke do publike”

Kreću prijave za 4. ciklus radionica sviranja gitare, bubnjeva i klavijatura “Od svirke do publike”


U okviru projekta „Od svirke do publike“ udruga Atribut organizira četvrti ciklus radionica sviranja bubnjeva, gitare i klavijatura za djecu školskog uzrasta (osnovna i srednja škola).

Projekt se kontinuirano provodi od 2020. godine, a do sada je više od 40 djece pohađalo radionice te su oformljena dva dječja/omladimska benda: „Kninci“ i „InThe Zone“ koji su se kninskoj publici predstavili više puta.

Cilj projekta je glazbena edukacija djece i mladih i formiranje dječjih/omladinskih glazbenih sastava. Također, cilj je formiranje glazbenog ukusa i vlastitog glazbenog izričaja djece i mladih te stvaranje kvalitetne publike budućih kulturnih događaja u Kninu, ali i općenito u Hrvatskoj. Kroz projekt se također želi omogućiti svakom djetetu da se oproba u sviranju glazbenog intrumenta, besplatno, na neformalan način, budući da sviranje instrumenata i glazba pozitivno utječu na razvoj djece.

Projekt će trajati od 1. 11. 2022. do 1. 5. 2023. godine. Radionice će se održavati u prostoru udruge Atribut, Kralja Tomislava 85.
Pohađanje radionica je besplatno, a broj polaznika ograničen.

Za prijave i dodatne informacije možete se javiti mentorima sviranja instrumenata:

Bubnjevi: Renato Mlikota 098 185 2695
Klavijature: Marija Kaić Zvijerac 097 708 9006
Gitara: Duško Korlat 098 975 2111
Projekt financira zaklada Hrvatska za djecu.

Izbornik