• Naslovna
  • Društvo
  • Pučko učilište obilježava Tjedan cjeloživotnog učenja brojnim događanjima

Pučko učilište obilježava Tjedan cjeloživotnog učenja brojnim događanjima


Pučko otvoreno učilište Knin obilježava 16. Tjedan cjeloživotnog učenja od 26. 9. do 2. 10. 2022. godine brojnim događanjima. Evo rasporeda:

1.) 26. 9. 2022. INFORMATIVNI DAN
U Pučkom otvorenom učilištu Knin, 4. gardijske brigade 11 (kod nove Crkve) će se 26.9. (ponedjeljak) od 09:30 do 12:00 sati održati informativni dani o besplatnim vaučerima za obrazovanje:
– Kako aplicirati za (besplatne) HZZ vaučere za obrazovanje?
– Koje programe nudimo?
– Tko može koristiti (besplatne) HZZ vaučere za obrazovanje?
Poziv se odnosi na zaposlene i nezaposlene osobe.

2.) 27. 9. 2022. Dizajn u 3I
U Kninu je otvoren novi Informacijsko-inovacijski inkubator – 3I. Pučko otvoreno učilište Knin će u suradnji s arhitektom, dizajnerom i slikarom Milanom Zoričićem oplemeniti prostor uradcima koji su nastali dosadašnjom zajedničkom suradnjom na provedbi neformalnih programa iz područja dizajna (Uvod u dizajn i Dizajn i kreativnost). Ovime će prostor biti ugodniji za rad i kreativno stvaranje.

3.) 30. 9. 2022. Radionica “Izrada prirodne kozmetike”
U svrhu promocije cjeloživotnog učenja provodi se interaktivna radionica “Izrada prirodne kozmetike” u kojoj će se sudionike upoznati s ljekovitim biljem sa šireg područja grada Knina i njegovom primjenom u kozmetici. Polaznicima će se omogućiti da sami izrade sapun od lavande i kremu od smilja. Radionica će se održati u prostorijama Učilišta.

4.) 30. 9. 2022. Radionica “Izrada Web stranice”
Pučko otvoreno učilište Knin će u svrhu promocije cjeloživotnog učenja provesti interaktivnu radionicu pod nazivom “Izrada Web stranice” u kojoj će se sudionici upoznati s osnovama HTML-a, vizualno (grafičkim), HTML uređivačima, jezikom HTML-a, uporabom vizualnog HTML uređivača za izradu osobne web stranice te upoznavanje s programom Expression Web. Radionica će se održati u prostorijama Učilišta.

5.) 01. 10. 2022. Predstava Ples uz vjetar
Pučko otvoreno učilište Knin u suradnji s Narodnom knjižnicom Knin i Udrugom Atribut organizira izvedbu predstave Teatra Oz “Ples uz vjetar”. Predstava govori o tome kako bi izgledao svijet kada bi svatko radio posao za kojeg je stvoren; kad bi imao priliku dati najbolje od sebe i tako učiniti svijet boljim mjestom za živjeti? Predstava će biti izvedena na adresi Udruge Atribut, Tomislavova 85 u Kninu s početkom u 20:00 sati. Ulaz je besplatan.

Izbornik