• Naslovna
  • Nekategorizirano
  • Divovka Nika Dodik naslovom kadetske prvakinje Hrvatske izborila Svjetsko prvenstvo; Divovke ekipne viceprvacinje Hrvatske

Divovka Nika Dodik naslovom kadetske prvakinje Hrvatske izborila Svjetsko prvenstvo; Divovke ekipne viceprvacinje Hrvatske


Odlične vijesti stižu iz Zagreba gdje je održano Prvenstvo Hrvatske u taekwondou za kadete i mlađe seniore (U21). DIV Knin vraća se u svoj grad sa sedam medalja i drugim mekipnim mjestom kod kadetkinja.

Nika Dodik osvojila je naslov kadetske prvakinje Hrvatske te stekla pravo na nastup na Svjetskom prvenstvu krajem srpnja u Bugarskoj gdje će predstavljati hrvatsku reprezentaciju, ali i svoj klub i grad.

Vrhunske borbe odradile su Nika Dodik i Ana Popović koje su na žalost u istoj kategoriji pa je to bilo klupsko finale. Obe su pomele protivnice sa svojih strana ždrijeba.

Koliko su obje natjecateljice spremne i vrhunski pripremljene, govori nam podatak da je od 6 njihovih mečeva međusobni omjer 3:3.

Odličan posao odradile su i Anamarija Mikulić i Lana Sigut koje su sa po tri pobjede i jednim porazom postale viceprvakinje države.

Brončanim kadetskim medaljama okitile su se i odlični Petra Lea Jelić i Mate Teskera.

Na istom prvenstvu održano je i prvenstvo mlađih seniora gdje nam je Kristina Jakovljević osvojila brončano odličje.

Izbornik