• Naslovna
  • Društvo
  • Na tvrđavi 30. travnja proslava Praznika rada uz brojna događanja i brojne nagrade

Na tvrđavi 30. travnja proslava Praznika rada uz brojna događanja i brojne nagrade


Kninski muzej slavi Praznik rada, ali dan ranije! Ovu subotu, 30. travnja spremili su odličan program i vrijedne nagrade pa pozivaju Kninjane i goste da uživaju na jednoj od najvećih tvrđava u Europi!

– Program počinje u 10 sati, a za početak najbolje je dobro marendati pa vam spremamo pečene srdele koje dijelimo do isteka zaliha. Uz to, u 11 i u 15 sati organiziramo storytelling turu po tvrđavi, a o svim tajnama i povijesti pričat će vam naši likovi, žena kralja Zvonimira – kraljica Jelena i fra Lujo Marun, franjevac i arheolog s kraja 19. stoljeća koji je imao veliku ulogu u očuvanju Kninske tvrđave. Oni će vam tvrđavu predstaviti iz svoje perspektive i vremena u kojemu su živjeli pa smo sigurni da će u ovom posebnom vođenju uživati i veliki i mali! – kažu organizatori.

– Kao i dosad, spremili smo super iznenađenje pa vas na tvrđavi čeka čak 9 vouchera! Bacite se u potragu jer možete osvojiti vrijedne nagrade – poručuju iz Kninskog muzeja.

A nagrade su:

1. Tura quadovima za 3 osobe – Pure Adventure
2. Tura buggyjima za 4 osobe – Dinaris Xperience
3. Izlet čamcem niz Krku za 4 osobe – T.A. Marunuša
4. Jahanje konja za 4 osobe – Udruga Grabarije-Knin
5. Cjelodnevni najam bicikli za 4 osobe – BK Adrion Oros
6. Degustacija sireva u kušaonici i obilazak farme za 4 osobe – OPG MARKOŠ
7. Jeep tura na dinaru za do 6 osoba – Nostra Tours
8. Obilazak vinarije i degustacija vina za 4 osobe – Vinarija Burnum
9. Ručak u restoranu Tvrđava za 4 osobe – Igana d.o.o.

Voucheri se mogu iskoristiti u razdoblju od 5. svibnja do 30. rujna samo uz predočenje kupljene ulaznice ili godišnje karte za Kninsku tvrđavu. Zato čuvajte svoje ulaznice. Vidimo se u subotu i želimo vam odličan provod!

Izbornik