• Naslovna
  • Društvo
  • Uskrs u Kninu: Uskršnji sajam, podjela pogača i pisanica, dječja predstava i program za djecu

Uskrs u Kninu: Uskršnji sajam, podjela pogača i pisanica, dječja predstava i program za djecu


Piše: TZ grada Knina

TZ Grada Knina i Grad Knin pozivaju sve građane i posjetitelje našeg grada da nadolazeće blagdanske dane provedu u vedroj i opuštenoj atmosferi u parku kod kružnog toka uz raznovrsne prigodne sadržaje.

U subotu, 16. travnja od 09:00-14:00 sati održati će se Uskršnji sajam, na kojem će naši lokalni OPG-ovci, obrtnici i udruge ponuditi sve potrebno za blagdane i ovo doba godine.

Nije zaboravljena i već tradicionalna podjela pogača za koje se pobrinuo grad Knin, a koje će se dijeliti od 10:00h (do isteka zaliha), a prigodnu atmosferu u parku će upotpuniti djevojke u narodnim nošnjama iz KUD „Kralj Zvonimir“ koje će posjetiteljima dijeliti ukrašene pisanice za tradicionalno tucanje jajima.

Na Uskršnji ponedjeljak, 18. travnja organiziran je i zabavni sadržaj za naše najmlađe. Od 11:00-13:00 sati djeca će moći uživati u prigodnoj predstavi „Uskršnja čarolija“ a nakon toga i sudjelovati u uzbudljivoj potrazi za pisanicama. Zabava se nastavlja uz facepainting i izradu poklon figura od balona, a najmlađe će iznenaditi i posjet vesele maskote.

Najavljeno je lijepo vrijeme pa ovim putem pozivamo sve da se pridruže i iskoriste sunčane blagdanske dane za zabavu i opušteno druženje.

Izbornik