Kreću prijave za Uskršnji sajam


Turistička zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da se pridruže na Uskršnjem sajmu koji će se održati 16. travnja 2022. godine od 09:00 do 14:00 sati u parku kod kružnog toka, u sklopu prigodnog sadržaja povodom Uskrsa u Kninu.

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Uvjeti sudjelovanja:

* Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, gastro delicije, uskršnje ukrase i sl. Uskršnji ukrasi nisu uvjet, ali su svakako dobrodošli. Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode.

* Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku.

* Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu te ju dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke zajednice grada Knina na adresi: Tuđmanova 24, najkasnije do 13. travnja 2022. godine u 12:00h. Također, možete i osobnim dolaskom, prijavnicu direktno ispuniti i u Turističkom uredu.

* Za dodatne informacije, TZ stoji na raspolaganju u uredu Turističke zajednice grada Knina, na broju telefona: 022/664-822 ili putem e-maila: info@tz-knin.hr, svakim radnim danom od 07.00h do 15.00 sati (pauza od 10.30 do 11.00 sati).

Izbornik