• Naslovna
  • Društvo
  • Sutra besplatne radionice “Pravni oblici poduzetništva i radno pravo“ i „Poslovanje u digitalno doba”

Sutra besplatne radionice “Pravni oblici poduzetništva i radno pravo“ i „Poslovanje u digitalno doba”


Pozivaju se svi zainteresirani na besplatne radionice za postojeće i buduće poduzetnike koje će se održati sutra, u četvrtak, 24. veljače u zgradi Informacijsko inovacijskog inkubatora. Teme radionica su “Pravni oblici poduzetništva i radno pravo“ (početak u 16:00h) i „Poslovanje u digitalno doba” (početak u 17:00h). Prijave su otvorene do sutra u 14 sati na e-mail info@lra-matica.hr

Ovo će biti šesta i sedma radionica namijenjena poduzetnicima, a sve se održavaju u okviru projekta „Razvoj infrastrukture Poduzetničkog centra“ kojega provodi Grad Knin u partnerstvu s Javnom ustanovom Lokalna razvojna agencija Matica. Radionice se održavaju u okviru projektne aktivnosti „Program usavršavanja za poduzetnike u gradu Kninu 2021./2022.“

Sudionici radionica steći će nova iskustva i saznanja o oblicima poduzetništva i radnom pravu kao i o poslovanju u digitalnom dobu.

Pravni oblici poduzetništva i radno pravo 16:00 – 17:00 sati

Predavač na ovoj radionici bit će Časlav Žaja, mag. iur., odvjetnik sa značajnim, dugogodišnjim iskustvom u području korporativnog prava (osiguranje, radno pravo, GDPR). U svojoj profesionalnoj karijeri iskustva je pored pravosuđa stjecao u više osigurateljnih grupa i društava za osiguranje u zemlji i inozemstvu. Kao odvjetnik radio je na brojnim slučajevima iz područja radnog prava. Također je i arbitar Stalnog sudišta pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Poslovanje u digitalno doba 17:00 – 18:00 sati

Predavač na ovoj radionici je Ivan Kuret, dipl. ing., diplomirani inženjer strojarstva, profesionalni sportaš, dugogodišnji reprezentativac u jedrenju i olimpijac. Podpredsjednik je grupacije jedinstvenih luksuznih hotela Hrvatske – STORIES. Voditelj je projekta provođenja digitalizacije u dvorcu Martinis Marchi u sklopu projekta INTERREG, a bio je i gradonačelnik Grada Splita od 2007.do 2009. godine.

Izbornik