Sutra – Valentinovo na Krčiću


Piše: TZ grada Knina

Grad Knin, Turistička zajednica Grada Knina i Foto Klub Knin udružuju snage u sklopu mjeseca ljubavi i pozivaju sve građane da se u nedjelju, 13.veljače 2022. prošeću do slapa i dožive romantičnu atmosferu na najljepšoj lokaciji u gradu!

Slap Krčić će ove nedjelje povodom Dana zaljubljenih biti osvjetljen u bojama ljubavi i pružiti idealnu pozadinu za romantičnu šetnju i predivne fotografije. Uz šampanjac za zaljubljene, foto okvir za slikanje i ugodno ukrašen ambijent, slap će se preobraziti u pravu malu romantičnu oazu.

Također, svi posjetitelji će u vremenu od 15:00-20:00 h moći zakoračiti i u „romantičnu foto kućicu“ u kojoj će se moći besplatno fotografirati i preuzeti izrađene fotografije kao uspomenu na Valentinovo na Krčiću.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane fotografe i foto klubove da nam se pridruže i svojim umjetničkim znanjem doprinesu promociji predivnog Krčića i našeg grada. Svi zainteresirani fotografi mogu poslati svoju kratku prijavu s imenom i prezimenom te brojem mobitela na mail adresu info@tz-knin.hr do nedjelje u 10:00h.

Napomena za sve posjetitelje: zbog manjeg prostora za parking i sigurnosti djece, cestica do Krčića će biti ograničena za promet, pa sve molimo da se parkiraju prije skretanja i prošetaju pet minuta do slapa.

Foto: Ivica Šimić

Izbornik