• Naslovna
  • Društvo
  • Održan božićni prijam gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća

Održan božićni prijam gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća


U Domu HV-a danas je održan tradicionalni božićni prijam gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća.

– S vjerom i nadom radimo u službi svih građana. Ovom prilikom se zahvaljujem svim našim sugrađanima koji rade na dobrobit grada Knina – kazao je u pozdravnom govoru predsjednik Gradskog vijeća Dragan Miličević.

Djelatnicima gradske uprave, gradskih ustanova i svim sugrađanima koji su učinili ovu godinu uspješnom zahvalio se i gradonačelnik Marijo Ćaćić. Posebno su ovu godinu učinili uspješnom gospodarski projekti Poduzetničkog centra i 3i inkubatora, ali i oni infrastrukturni i kulturni, a najveće veselje donijeli su sportaši među kojima posebno mjesto zauzima olimpijsko zlato Matee Jelić, kazao je gradonačelnik.

Osvrnuo se i na pandemiju za koju je rekao da više nije toliko javno zdravstveni problem koliko je politički i društveni. Ili će pandemija završiti ili moramo živjeti s tim virusom i vratiti život u normalu, kazao je.

– Sretan sam sa svima vama, sretan sam što ovaj grad ide naprijed. Osjećam pozitivnu energiju ovog grada koji je svjetionik u mnogim stvarima, a posebno u kršćanskom zajedništvu – poručio je šibensko-kninski župam Marko Jelić.

I. Š.

Izbornik