• Naslovna
  • Društvo
  • Sutra u 9 sati otvara se Božićni sajam u Kninu: Očekuju vas domaće delicije, originalne rukotvorine i najbolji božićni pokloni!

Sutra u 9 sati otvara se Božićni sajam u Kninu: Očekuju vas domaće delicije, originalne rukotvorine i najbolji božićni pokloni!


I ove godine u sklopu Adventa u Kninu održat će se sada već tradicionalni Božićni sajam. Sajam će se održavati svake subote (4., 11. i 18. prosinca) od 9 do 12 sati u parku kod kružnog toka. U ponudi nema čega nema, od dobrog sira, piva preko kozmetike do toplih pletenih i heklanih predmeta i mnoštva proizvoda i rukotvorina koji mogu poslužiti kao originalni božićni pokloni.

Na ovogodišnjem Božićnom sajmu u Kninu sudjeluje 13 izlagača, a u parku ćete moći kupiti ukrase i darovne paketiće udruge Čarobni svijet, dok će udruga Carza ponuditi suvenire, torbe, božićne ukrase i nakit.

Na sajmu vas očekuje i fino Kninsko pivo te suveniri Likovne udruge Knin. Kukičane božićne ukrase imat ćete priliku kupiti na štandu Domaće radinosti Šibenik, dok će Domaća radinost Branka ponuditi također kreativne božićne ukrase.

Proizvode od tekstila, kuglice, torbe i slike pronaći ćete na štandu Ti & Ja G., dok će Udruga umirovljenika grada Knina prodavati razne ručne radove svojih članova. OPG Brankica Borović ponudit će prirodnu kozmetiku, a Srednja škola Lovre Montija suvenire i božićne aranžmane.

Obrt Control C u ponudi ima razne božićne suvenire, a OPG Tica nudi fini mladi sir i basu. Na štandu keramičarske udruge Terra pronaći ćete tradicijske suvenire, nakit i raznovrsne keramičke proizvode.

Posjetite Božićni sajam subotom u parku kod kružnog toka od 9 do 12 sati. Posjetitelji se mole za pridržavanje epidemioloških mjera.

Izbornik