• Naslovna
  • Društvo
  • Započinju upisi u radionice sviranja gitare. bubnjeva i klavijatura za učenike osnovnih i srednjih škola

Započinju upisi u radionice sviranja gitare. bubnjeva i klavijatura za učenike osnovnih i srednjih škola


Započinju upisi u radionice sviranja gitare. bubnjeva i klavijatura za učenike osnovnih i srednjih škola.

Radionice organizira udruga Atribut u okviru projekta „Od svirke do publike“. Nastavak je to istoimenog projekta koji je udruga uspješno provela u dva ciklusa tokom 2020. i 2021. godine.

Projekt je osmišljen s ciljem glazbene edukacije, formiranja glazbenog ukusa i vlastitog glazbenog izričaja djece i mladih te formiranja glazbenih sastava djece i mladih.

Velika zainteresiranost za radionice u prethodna dva ciklusa ukazala je na potrebu za nastavkom projekta, stoga će se u periodu od 1. 12. 2021. godine do 1. 6. 2022. godine održati još jedan ciklus glazbenih radionica. Radionice će se održavati u prostorijama udruge Atribut koja posjeduje svu opremu potrebnu za kvalitetan rad.

Za svaki instrument bit će održano po 49 radionica. Mentori će biti glazbenici s višegodišnjim iskustvom sviranja navedenih instrumenata. Riječ je o Anti Jeliću (gitara), Dušku Korlatu (klavijature) i Jugu Ramljaku (bubnjevi). Za prijave i/li dodatne informacije možete se javiti putem Facebook stranice Udruga Atribut, na mail: udruga.atribut@gmail.com ili na mob: 097 778 1354 (gitara), 098 975 2111 (klavijature), 099 642 8295 (bubnjevi).

Projekt financira Zaklada „Hrvatska za djecu“.

Izbornik