• Naslovna
  • Društvo
  • Turistička zajednica poziva na sudjelovanje na Božićnom sajmu

Turistička zajednica poziva na sudjelovanje na Božićnom sajmu


Turistička Zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da se pridruže Božićnom sajmu koji će se održavati svake subote u parku kod kružnog toka od 9 do 12 sati počevši od 4. prosinca ove godine.

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama i mogućnostima. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, božićne ukrase, gastro delicije, prigodne poklone i ostalo, u skladu s temom manifestacije.

Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku. Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode.

Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu. Ispunjenu i potpisanu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke zajednice grada Knina na adresi: Tuđmanova 24, najkasnije do 29. studenog 2021. godine. Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati!

I. Š.

Izbornik