• Naslovna
  • Kultura
  • Kazališne predstave na tvrđavi: U petak „Boksačko srce“, a u subotu “Vla Vla Vlajland”

Kazališne predstave na tvrđavi: U petak „Boksačko srce“, a u subotu “Vla Vla Vlajland”


Kninsko kazališno ljeto se nastavlja. Grad Knin i Turistička zajednica Grada Knina i ovog vikenda svim građanima i posjetiteljima donose renomirane kazališne poslastice.

U ugodnom ljetnom ambijentu Kninske tvrđave u petak, 23. srpnja u 21 sat održat će se predstava „Boksačko srce“ (kazalište Rugantino) u režiji Marka Torjanca. Duhovita je to i dirljiva melodrama koja priču o boksu koristi kao metaforu života i životnih borbi te donosi pitanja kako se prema njima postavljamo.

U subotu, 24. srpnja u 21 sat dolazi nam „Vla Vla Vlajland“, višestruko nagrađivana predstava u organizaciji kazališta Moruzgva. U ovoj predstavi pratimo simpatičnu čistačicu Vlajnu (Ecija Ojdanić) koju je želja za boljim životom odvela u Njemačku.

Predstava prati razne smiješne situacije, kulturološke nesporazume i promišljanja s kojima se heroina Vlajna morala suočiti tijekom boravka u dijaspori.

„Pozivamo naše građane, kao i sve posjetitelje Grada Knina da dođu na tvrđavu i da uz renomirane glumce i predstave uživaju u ljetnom kazalištu pod zvijezdama“ – poručuju iz Turističke zajednice Grada Knina.

Sukladno preporukama HZJZ-a, obavezno je održavanje razmaka od 1,5 metra te će svi posjetitelji na ulazu biti popisani (ime, prezime, broj telefona).

Dodatne informacije vezane za predstavu dostupne su u uredu Turističke zajednice Grada Knina te putem telefona na broj 022/664-822.

Izbornik