• Naslovna
  • Kultura
  • U četvrtak predstava „Na parove razbroj s’“ u izvedbi Glumačke družine Histrion

U četvrtak predstava „Na parove razbroj s’“ u izvedbi Glumačke družine Histrion


U sklopu ljetnog programa u organizaciji Grada Knina i Turističke zajednice Grada Knina, u četvrtak, 15. srpnja, s početkom u 21:00 sat na Kninskoj tvrđavi održat će se predstava „Na parove razbroj s’“ u izvedbi Glumačke družine Histrion.

„Predstava otkriva četiri, zapravo pet potpuno unikatnih parova koji otkrivajući detalje iz svojih odnosa pričaju priču o različitosti i želji da ne ostarimo sami. Tako Ana-Marija Percaić i Hrvoje Klobučar utjelovljuju par kojeg je spojila ‘dating aplikacija’, potom pokazuju odnos ocvalog gay-a i njegove tajnice, treća priča u fokus stavlja netom rastavljeni par koji odlučuje zajedno provesti godišnji odmor i na kraju je u fokusu mladenka koja se udaje treći put… Kroz sve četiri priče i Ana i Hrvoje glumački briljiraju opuštajući publiku, tjerajući je u ekstazu smijeha te otkrivajući paralelno i petu priču koja je njihova privatna i najdublja. Naime Ana i Hrvoje su par i u svakodnevnom životu, a da su dobro odabrali jedno drugog pokazuje neverbalna podrška na sceni i nevjerojatna sreća zbog zajedničkog uspjeha.“ – Alma Permerl Zoko

Trajanje predstave: 2h
Redatelj: Ivan-Goran Vitez
Igraju: Ana-Marija Percaić i Hrvoje Klobučar

Ulaz je besplatan.

S obzirom na okolnosti, posjetitelji se mole za pridržavanje mjera razmaka i korištenje dezinfekcijskih sredstava koja će biti dostupna na ulazu u tvrđavu. Također, prema preporukama HZJZ-a, svi gledatelji biti će popisani na samom ulazu (ime, prezime, broj telefona). Broj mjesta ograničen. U slučaju lošeg vremena, predstava će se odgoditi na povoljniji termin.

TZ grada Knina

Izbornik