• Naslovna
  • Kultura
  • U ponedjeljak predstava „Nevjerojatan događaj“ u izvedbi Teatra Exit

U ponedjeljak predstava „Nevjerojatan događaj“ u izvedbi Teatra Exit


U sklopu ljetnog programa u organizaciji Grada Knina i Turističke zajednice Grada Knina, u ponedjeljak, 12. srpnja, s početkom u 21:00 sat na Kninskoj tvrđavi održati će se predstava „Nevjerojatan događaj“ u izvedbi Teatra Exit. Riječ je o prvoj predstavi u sklopu bogatog kazališnog programa koji će se u našem gradu odvijati tijekom srpnja i kolovoza. Ulaz na predstavu je besplatan.
U virtuoznoj kazališnoj i glumačkoj igri četvero mladih glumaca – Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički transformirat će se pred vama snagom svog talenta i zavidnom vještinom u više od dvadesetak likova koji su se jednog dana našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u vašem gradu.

Predstava Nevjerojatan događaj, na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, problematizira našu istraumatiziranu stvarnost, sve težu i za mnoge nepodnošljivu svakodnevicu, borbu da se opstane i izvuče iz neplaćenih računa, kredita i minusa, narušenih odnosa, samoće i svih nemogućih, ali bolno stvarnih problema i bezizlaznih situacija tranzicijskog neoliberalno kapitalističkog vremena u kojem živimo.
Svi su ti problemi upisani u živote sedam glavnih i još petnaestak sporednih likova koje ćete upoznati tijekom predstave i koji će vam ispričati svoje istovremeno smiješne i tužne priče te razotkriti pred vama i ono što nikome ne mogu, nemaju ili ne bi rekli – jer pozornica je, vjerujemo, ono mjesto gdje možemo i moramo do kraja razgolititi i stvarnost i našu intimu, nasmijati se do suza tuđim i svojim slabostima, glupostima, pa i nesrećama.

Trajanje predstave: 1h i 40 min
Redateljica: Ivica Boban
Igraju: Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić, Erna Rudnički

S obzirom na sve okolnosti, moliti ćemo sve na pridržavanje mjera razmaka (biti će postavljene stolice) i korištenje dezinfekcijskih sredstava koja će biti dostupna na ulazu u tvrđavu. Također, prema preporukama nacionalnog i lokalnog civilnog stožera, svi posjetitelji će se popisivati na samom ulazu (ime, prezime, broj telefona). Broj mjesta ograničen. U slučaju lošeg vremena, predstava će se odgoditi na povoljniji termin.

Izbornik