U prometnoj nesreći teže ozlijeđena 24-godišnja pješakinja


U prometnoj nesreći u Kninu u petak je teže ozlijeđena 24-godišnja pješakinja, izvijestili su iz PU Šibensko-kninske. Evo što kaže policijski izvještaj:

“U prometnoj nesreći od 24. travnja oko 11.25 sati u Kninu u Berislavićevoj ulici je teže ozlijeđena 24-godišnja pješakinja, koja je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnjakinja pješakinja, krećući se kolnikom Berislavićeve ulice, na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza ni nogostupa, stupila s travnate površine na rub kolnika, a da se prije stupanja na kolnik nije uvjerila da to može učiniti na siguran način. Tom prilikom je na nju naletio osobni automobil Passat, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnji vozač, koji se kretao sredinom kolnika i kojemu je pješakinja dolazila s desne strane. Od tog naleta pješakinja je pala na kolnik.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 24-godišnje pješakinje će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog, zbog počinjenog prometnog prekršaja.”, stoji u izvještaju policije.

I. Š.

Izbornik