• Naslovna
  • Crna kronika
  • Knin: Zaštitar noćnog kluba prebio maloljetnika; U stanu mu pronađena dva raketna bacača i automatska puška

Knin: Zaštitar noćnog kluba prebio maloljetnika; U stanu mu pronađena dva raketna bacača i automatska puška


Zaštitar Cafe bara (koji je ujedno i noćni klub) u Kninu skupa sa svojim kolegom prebio je u noći sa subote na nedjelju maloljetnika koji je završio na bolničkom liječenju, a u stanu zaštitara policija je pronašla dva raketna bacača i automatsku pušku, javili su iz policije.

Evo cjelovitog policijskog izvještaja:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i 32-godišnjakom osumnjičenima za nanošenje teške tjelesne ozlijede maloljetniku, dok je osumnjičeni 34-godišnjak osumnjičen i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Osumnjičeni 34-godišnjak je 5. siječnja oko 2.25 sati u Kninu u tamošnjem noćnom klubu, gdje je radi kao zaštitar, radi remećenja javnog reda i mira u noćnom klubu, iz prostorija kluba izveo jednog maloljetnika, koji je razbio čašu i kojemu je branio povratak u prostorije kluba, zbog čega je došlo do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između osumnjičenog i oštećenog maloljetnika, a u koji sukob se uključio i osumnjičeni 32-godišnjak, također u svojstvu zaštitara. Tom prilikom osumnjičeni su oštećenog maloljetnika teže ozlijedili, koji je, zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici.

Prilikom ovog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao dva raketna bacača jednu automatsku pušku i više komada pištoljskog i puščanog streljiva i pribora za čišćenje oružja, a što sve je neovlašteno posjedovao u vremenu od 10. prosinca do dana predaje u podstanarskom stanu u Kninu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.”, stoji u izvještaju Policijske uprave Šibensko-kninske.

I. Š.

Foto: PU Šibensko-kninska

Izbornik