• Naslovna
  • Društvo
  • Idući tjedan dvodnevni seminar za iznajmljivače i one koji to žele postati

Idući tjedan dvodnevni seminar za iznajmljivače i one koji to žele postati


Tekst: TZ grada Knina

Iznajmljivač/ica si? Razmišljaš o iznajmljivanju svog prostora, ali ne znaš kako započeti? Prijavi se na dvodnevni seminar za iznajmljivače gdje te očekuje pregršt informacija! Namijenjeno za iznajmljivače početnike, one koji tek planiraju kategorizirati objekt te za postojeće iznajmljivače koji žele utvrditi i pospješiti svoje poslovanje. Grad Knin i Turistička zajednica grada Knina provode projekt „Kulturna i prirodna baština – resurs za razvoj turizma“ KK.08.2.1.09.0001, kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. U sklopu projekta, provest će se dvodnevna obuka za iznajmljivače i one koji to žele postati.

Sudjelovanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta, prijava je obavezna. Seminar će se održati na Pučkom otvorenom učilištu.

RASPORED PREDAVANJA:

1. DAN – Srijeda, 13.11.2019. 17.00-19.00 sati
Naziv predavanja: “Uspješno poslovanje”,
Predavačica: Ivana Lušić , TZ Šibensko.kninske županije

Opis:
Namijenjeno za iznajmljivače početnike, one koji tek planiraju kategorizirati objekt te za postojeće iznajmljivače, koji žele utvrditi i pospješiti svoje poslovanje. Teme predavanja su:, ‘Bike & Bed’ smještaj, ruralni turizam, zakonodavni okviri, vođenje malog biznisa, financijske i administrativne obveze privatnih iznajmljivača, poboljšanje kvalitete smještajnih objekata, korištenju eVisitor informacijskog sustava i dr.

2. DAN – Četvrtak, 14.11.2019. 17.00-19.00 sati
Naziv predavanja: “Potpore i poticaji za iznajmljivače/ Primjer dobre prakse: OPG “Otok na potoku”
Predavačice: Romana Marković – TZG Knina, uz podršku suradnji Javne ustanove “Matica”/ Jelena Rapo Marin – vlasnica OPG-a “Otok na potoku”

Opis:
Na primjeru uspješnog iznajmljivača, polaznici će imati priliku direktno saznati sve što ih zanima. U drugom dijelu predavanja, djelatnica Turističke zajednice grada Knina predstavit će sve potpore, poticaje i ostale financijske i nefinancijske informacije važne za poslovanje iznajmljivača i razvoj.

NAČIN PRIJAVE
Potrebno je dostaviti kontakt podatke (ime, prezime, broj mobitela i e-mail adresu) na jedan od sljedeća tri načina:

  • e-mailom na info@tz-knin.hr
  • pozivom na broj 022/ 664 – 822
  • osobnim dolaskom u ured TZG Knina na adresi Tuđmanova 24.

Više informacija na službenoj internetskoj stranici TZG Knina (www.tz-knin.hr) ili na Facebook stranici: https://www.facebook.com/events/512987999542541/.

Izbornik