Tragičan epilog prometne nesreće: Preminuo 28-godišnji putnik iz automobila


Preminuo je 28-godišnji putnik stradao u nesreći koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju, izvijestila je policijska uprava Šibensko-kninska.

Evo cijelog policijskog izvještaja:

“U prometnoj nesreći od 20. listopada oko 1:25 sati u Kninu u Ulici 4. gardijske brigade teške i po život opasne ozlijede je zadobio 28-godišnji putnik koji je prevezan na daljnje liječenju u Klinički bolnički centar Split gdje je tijekom noći preminuo.

Vozačica osobnog vozila je teže ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, dok je 23-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnja vozačica u alkoholiziranom stanju pri upravljanju osobnim automobilom BMW zagrebačkih registracijskih oznaka u lijevom nepreglednom zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste izgubila nadzor nad automobilom. U zanošenju je sletjela izvan kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udarila u stablo od kojega se odbila na pješački nogostup kojom prilikom je od siline udara motor automobila odbačen na prometnu traku.

Protiv 24-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.”, stoji u policijskom izvještaju.

I. Š. 

Izbornik