• Naslovna
  • Crna kronika
  • Uzdolje: Maskirani upali u kafić i napali goste dok su gledali Crvenu zvezdu; Među ozlijeđenim gostima žene i djeca

Uzdolje: Maskirani upali u kafić i napali goste dok su gledali Crvenu zvezdu; Među ozlijeđenim gostima žene i djeca


Petnaestak maskiranih osoba upalo je sinoć u kafić Petko u Uzdolju i napalo goste koji su gledali utakmicu između Young Boysa i Crvene Zvezde, izvijestio je Feral News koji od svjedoka doznaje da su se među gostima nalazile i žene i djeca, a među petoro ozlijeđenih koji su prevezeni u kninsku bolnicu nalaze se žena i devetogodišnje dijete.

Nakon toga napadnuti su i gosti u kafiću u Đevrskama, a kako je Feral News doznao od vlasnika kafića, sve je započelo provokacijama na nacionalnoj osnovi.

Evo i izvještaja kojeg smo upravo dobili od Policijske uprave Šibensko-kninske:

“Sinoć, 21. kolovoza oko 22:30 sati na području Knina, u mjestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom pet osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik.

Nakon toga, oko 22:50 sati u mjestu Đevrske, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba verbalno, a portom i tjelesno napalo vlasnika ugostiteljskog objekta i goste te oštetilo inventar, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen.

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari.

Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.”, stoji u izvještaju policije.

I. Š. /Feral News

Foto: Feral News

Izbornik