Kaos u kninskom ugostiteljskom objektu u nedjelju u 4 ujutro


Kaos u kninskom ugostiteljskom objektu u nedjelju u 4 ujutro! Napad na policajce, pretučeni maloljetnik, razbijanje stakla, ozbiljne prijetnje….

Ne znamo u kojem ugostiteljskom objektu se sve to izdogađalo jer to policija nikad ne javi. Ne znamo ni što je bio uzrok – je li možda nekoga u srce pogodila pjesma ili više pjesama (možda su se vezale jedna na drugu There Is A Light That Never Goes Out od The Smiths i Love Will Tear Us Apart od Joy Division)?

No, bilo kako bilo, evo što kaže službeni policijski izvještaj:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 26-godišnjakom osumnjičenim za napad na službenu osobu na štetu policijskih službenika ove Policijske uprave i oštećenje tuđe stvari na štetu 28-godišnjaka, dok je osumnjičeni 29-godišnjak osumnjičen i za prijetnju 28-godišnjaku, a osumnjičeni 26-godišnjak za tjelesnu ozljedu na štetu maloljetnika.

Osumnjičeni su 26. svibnja oko 4 sata u Kninu u ugostiteljskom objektu remetili javni red i mir, kada su policijske službenike, koji su bili izvan službe, pri intervenciji uporabom sile pokušali spriječiti pri obavljanju službene dužnosti.

Tom prilikom osumnjičeni su razbili staklo na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta, a osumnjičeni 29-godišnjaka je 28-godišnjaku, kao vlasniku tog ugostiteljskog objekta, ozbiljno prijetio da bi ga ustrašio ili uznemirio. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 26-godišnjak ovom prilikom tjelesno ozlijedio maloljetnika.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.”, stoji u policijskom izvještaju.

I. Š.

Izbornik