Postavljeni novi koševi na školskom igralištu


Piše: Marija Mijač, ravnateljica OŠ dr. Franje Tuđmana

Radove koje je započeo Grad Knin na školskom igralištu OŠ dr. Franje Tuđmana danas je završila Škola postavljanjem novih koševa na radost naših učenika, a vjerujemo i svih ljubitelja košarke u našem gradu.

Hvala gradu Kninu i gradskim vijećnicima što su u gradskom proračunu osigurali sredstva za obnovu tribina na igralištu OŠ dr. Franje Tuđmana. Poznato je da se na našem igralištu održavaju različita sportska događanja koja prati vjerna kninska publika. Obnova tribina zaista je bila potrebna i s tim će se složiti , vjerujem, svi koji su gosti na navedenim sportskim susretima.

Izražavamo zahvalnost Gradu, ali napominjemo da je Generalnim urbanističkim planom Grada Knina na školskom igralištu planirana izgradnja školske sportske dvorane. Već dvadeset godina, nastava TZK za naše učenike izvodi se na igralištu, ako to vremenski uvjeti dozvole. Škola je, u suradnji sa Županijom, pripremila svu potrebnu dokumentaciju za izradu glavnog projekta za dvoranu. Izradu idejnog rješenja osigurala je Županija Šibensko-kninska. Nažalost, tu stojimo već više od dvije godine. Sredstva za izradu glavnog projekta ne možemo osigurati bez pomoći lokalne zajednice.

Veselimo se i nadamo kako ćemo u skorijoj budućnosti moći iskazati zahvalnost svima koji će nam pomoći doći do našeg konačnog cilja – ŠKOLSKE SPORTSKE DVORANE, a koju naši učenici i učitelji zaslužuju.

Izbornik