• Naslovna
  • Društvo
  • Kninski vrtić ušao među 10 finalista: Glasajte da dobije 50 tisuća kuna

Kninski vrtić ušao među 10 finalista: Glasajte da dobije 50 tisuća kuna


Od 850 prijavljenih vrtića u Hrvatskoj, kninski Dječji vrtić Cvrčak odabran je među deset finalista velikog nagradnog natječaja Pampersa i dm-a u suradnji s missMAMA pod nazivom “Digni prstić za svoj vrtić”. Tri vrtića koja dobiju najviše like-ova raspodijelit će 100 tisuća kuna i to tako da će vrtić s najviše glasova dobiti 50 tisuća kuna, drugoplasirani 30 tisuća, a trećeplasirani 20 tisuća kuna.

Glasati putem like-a za Dječji vrtić Cvrčak možete OVDJE.

Evo i priče s kojom je nominiran Dječji vrtić Cvrčak:

“Ima jedan mali grad, bivše prometno srediste naše države, a sad tek mali grad poznat po iseljenju ljudi, socijalno teškim pričama i nekim usputnim komentarima kao grad slučaj. E pa ljudi moji, moj grad nije grad slučaj. Moj grad je jedan predivan mali gradić kojeg zaista ljudi, koji su rođeni ovdje, a i oni koji su se doselili i ostali živjeti ovdje – vole. Imamo vam mi vrtić popunjenih kapaciteta s tri podružnice i centralnim vrtićem. Da, da, dobro ste pročitali, s popunjenim kapacitetima, s listom čekanja. Otprije mjesec dana s još jednim novim vrtićem u koji su sad napokon krenula sva djeca s liste čekanja. Da, tako je, moj mali grad ima dječji vrtić Cvrčak koji je proširio svoje kapacitete jer postoje potrebe nas roditelja. S obzirom na to da i nova zgrada novog vrtića košta i da održavanje starih podružnica košta, bilo bi baš super da moj mali grad i naš veliki vrtić dobije ovu super nagradu za sve one klince koji više nisu na listama čekanja, nego svi idemo u vrtić.”

Još jedan bitan podatak u vezi ove akcije je da se svakom kupnjom paketa Pampersovih pelena u dm-u do 30. travnja donira po 2 kune za nagradni fond koji će se raspodijeliti između tri vrtića.

I. Š. /Izvor informacije: miss7mama.24sata.hr

Izbornik