U neobičnoj prometnoj nesreći teže ozlijeđena jedna osoba


U neobičnoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Kninu teže je ozlijeđena jedna osoba.

Evo što kaže policijski izvještaj:

“U prometnoj nesreći koja se dogodila 8. listopada oko 17,45 sati u Kninu u Ulici Bruna Bušića je teže ozlijeđen 54-godišnjak, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Kninu.

Do prometne nesreće je došlo kada je 54-godišnjak s traktorom (četverociklom), Linhai, šibenskih registracijskih oznaka, s ugrađenim vitlom preko ceste sa zemljanog terena ispod razine kolnika izvlačio četverocikl TGB, šibenskih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 42-godišnjak. Tom prilikom 54-godišnjak se nije uvjerio da predmetnu radnju može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu, niti je propisno osigurao mjesto vršenja radnje, uslijed čega je na metalnu sajlu vitla zategnutu preko kolnika naletio osobni automobil Opel Astra, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji vozač, pri čemu povlači traktor i četverocikl, koji udaraju u bočnu lijevu i desnu stranu osobnog vozila.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 54-godišnjaka je podnijet Obvezni prekršajni nalog.”

Izbornik