Trima kninskim udrugama iz EU fondova odobreno 3,3 milijuna kuna! Čestitamo!


Otčepilo se…

Trima kninskim udrugama iz EU fondova odobreno je 3,3 milijuna kuna, a odluku je kao posredničko tijelo donijelo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Novac je u okviru poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” dobilo ukupno 40 udruga iz Hrvatske, a među njima su se našle i tri kninske.

Tako je Udruzi za osobe s invaliditetom Sveti Bartolomej za projekt “Za bolje i sigurnije sutra” odobreno 1.333.434,00 kune, Udruzi za obrazovanje i znanost Scientia Populo za projekt “Osposobljavanjem za bolje sutra” odobreno je 1.163.220,00 kuna, a Ekološkoj udruzi Krka za projekt “Učimo danas za bolje sutra” 818.166,00 kuna.

Ekološkoj udruzi Krka ovo je drugi milijunski EU projekt koji joj je prošao u vrlo kratkom vremenu (u srijedu su potpisali ugovor za projekt vrijedan 1,7 milijuna kuna s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava) , a prošao joj je i jedan projekt u kojem su bili partneri.

“Ekološka Udruga Krka je u šestoj brzini. Bit će radnih mjesta za rad na EU projektima”, komentirala je na facebooku liderica kninske Ekološke udruge Inga Kukolj.

Čestitamo kninskim udrugama!

I. Š.

 

 

 

Izbornik