Knjižnica igračaka u Kninu


igracke-Djeciji_butik_Poletarac-001Kninska Ekološka udruga Krka planira u Kninu otvoriti prvu knjižnicu igračaka u Hrvatskoj.

– Knin se smatra jednim od najmlađih gradova u Hrvatskoj. U  najmlađem gradu koji se nalazi na području od posebne državne skrbi  ne postoje zanimljivi  i rekreativni sadržaji za djecu kao u većim razvijenijim gradovima. Predloženim projektom , odnosno otvaranjem knjižnice igračaka značajno doprinosimo uštedi roditelja u kupnji igračaka, buđenju  svijesti djece o važnosti razmjene igračaka te  očuvanja okoliša i gospodarenja otpadom te stvaranju dodatnih sadržaja za djecu grada Knina. Stoga vas najljepše molimo da nam se javite, ako se odlučite pomoći našoj udruzi i razveseliti dječja lica te  donirati sredstva u novcu ili igračkama za otvaranje Knjižnice igračaka – poručili su iz kninske Ekološke udruge.

Knjižnica igračaka bit će otvorena u prostorijama Ženskog rukometnog kluba Knin na adresi Zvonimirova 24 te u suradnji s kninskim ženskim rukometnim klubom, a kako bi najmlađe potakli i na aktivnije bavljenje sportom .

IBAN za uplate donacija je: HR4324020061100455427

Izbornik