Na rubu znanosti – u Kninu


kresimir-misakU organizaciji Narodne knjižnice Knin, u srijedu 16. listopada ove godine (18.30h) u velikoj dvorani kninskog Veleučilišta Marka Marulića održat će se književna večer “Na rubu znanosti u Kninu” na kojoj će urednik istoimene emisije HTV-a Krešimir Mišak predstaviti svoja djela te razgovarati s posjetiteljima o temama kojima se bavi, kako u svojim djelima, tako i u televizijskoj emisiji.

S Mišakom ćete, uz medijaciju djelatnika knjižnice, moći  razgovarati o teorijama zavjere, novom svjetskom poretku, chemtrailsovima, gmazovima i još mnogim temama kojima se ovaj novinar već godinama bavi.

Krešimir Mišak, novinar, glazbenik i pisac, rođen je 1972. godine u Zagrebu gdje je 1996. godine završio Novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti.

Emisiju “Na rubu znanosti” Mišak uređuje od 2002. godine. Osim toga, autor je ukupno sedam knjiga: “Zvjezdani riffovi”, “Telepatija i telekineza”, “Svjetla na nebu”, “Sve piše u novinama”, “Sretan vam kraj svijeta… kakvog ste poznavali”, “Putovati kroz vrijeme? Zašto ne!” i “Dečki, odjebite u skokovima”.

Zadnja Mišakova knjiga “Dečki, odjebite u skokovima” izdana je 2013. godine i bavi se “analizom svijeta u kojem živimo i koji je kontroliran od strane šačice moćnika koji raznim tehnikama obmane, postupnih koraka i plasiranjem lažnih vijesti od ljudskog roda stvaraju roblje”.

Mišak je i urednik AGM-ove biblioteke “Obelisk”, a dugo se bavi i glazbom te je sa četiri benda (Fantomi, Fantomi 2, Građani, Virusi) snimio šest albuma. Danas je pjevač i gitarist benda Hakuna Matata.

 

Izbornik