EU projekt: Poduzetnici prijavite se; Potpore od 30 tisuća do 3 milijuna; U igri 22,5 milijuna kuna


Otvoren je Javni poziv “Razvoj poduzetništva u gradu Kninu” za podnošenje projektnih prijedloga gospodarskih subjekata na području Grada Knina.

Ukupno raspoloživi iznos bespovratnih sredstava je 22,5 milijuna kuna koje se mogu dodijeliti kroz dvije vrste potpora, regionalne potpore i potpore male vrijednosti.

Intenzitet potpore, u ovisnosti o vrsti, može ići i do 85% ukupnog iznosa prihvatljivih izdataka projekta, a iznosi bespovratnih sredstava po pojedinom projektu mogu ići od 30 tisuća do pola milijuna kuna za potpore male vrijednosti te od pola milijuna do tri milijuna kuna za regionalne potpore.

Besplatna Informativna radionica o ovom Javnom pozivu održati će se u utorak, 19. 12. ove godine u 14 sati u multimedijalnoj dvorani Studentskog doma Fra Luje Maruna u Kninu, a svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju popuniti kratku prijavnicu koju možete preuzeti OVDJE

Cilj radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i kriterijima ovog Javnog poziva te procedurama za prijavu i postupak dodjele bespovratnih sredstava.

Više detalja o otvorenom Javnom pozivu, kao i kompletna prijavna dokumentacija, nalazi se NA OVOM LINKU

Izvor: knin.hr

Izbornik