Preko telefona prijetio da će baciti bombu na policiju


Slobode je lišen 53-godišnjak iz Knina koji je preko telefona prijetio da će baciti bombu na kninsku policijsku postaju: Evo i službenog policijskog izvještaja:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju na štetu policijskih službenika te Policijske postaje.

Osumnjičeni je 8. prosinca oko 9 sati u Kninu, bez utvrđenog motiva, putem telefona ozbiljno prijetio bacanjem eksplozivne naprave na policijsku postaju, čime je prouzročio veću uznemirenost svih zaposlenika Policijske postaje Knin.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.”

Iz policije imamo još jednu vijest, a ta je da je uhvaćen kradljivac novaca iz autopraonica. Evo što kaže policijski izvještaj:

” U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 19-godišnjakom osumnjičenim za pet teških krađa, od kojih po dvije na štetu 50-godišnjaka i 40-godišnjakinje i jedne na štetu tvrtke iz Benkovca.

Osumnjičeni je 2.i 3. prosinca provalio u aparate autopraonice 50-godišnjaka i otuđio ukupno 1.200 kuna, a 3. prosinca je provalio i u aparate autopraonice 40-godišnjakinje, kada je otuđio 1.500 kuna.

U aparate ove autopraonice je pokušao provaliti i 8. prosinca kada je uočen od strane građana i odustao od izvršenja kaznenog djela, kao i dana 4. prosinca kada je osumnjičeni u Kninu pokušao provaliti u prostorije tvrtke iz Benkovca.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. ”

I. Š.

Izbornik