• Naslovna
  • Crna kronika
  • Uhvaćen pomagač 22-godišnjeg razbojnika koji je uz prijetnju startnim pištoljem opljačkao kiosk na glavnom kninskom trgu; Razbojnik – nedostupan policiji

Uhvaćen pomagač 22-godišnjeg razbojnika koji je uz prijetnju startnim pištoljem opljačkao kiosk na glavnom kninskom trgu; Razbojnik – nedostupan policiji


Kninska policija uhvatila je pomagača 22-godišnjeg razbojnika koji je uz prijetnju startnim pištoljem u petak kasno navečer opljačkao kiosk na glavnom kninskom trgu. Razbojnik koji je prijetio pištoljem – još je nedostupan policiji.

Evo i cjelovitog izvještala policije:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom osumnjičenim za razbojništvo na štetu 22-godišnjakinje.

Utvrđeno je da su 28-godišnjak i trenutno nedostupni 22-godišnjak 6.listopada u Kninu počinili razbojništvo na štetu 22-godišnje zaposlenice kioska zagrebačke tvrtke na način da je 28-godišnjak po prethodnom dogovoru s 22-godišnjakom pribavio startni pištolj kojim je 22-godišnjak uz ozbiljnu prijetnju 22-godišnjakinji otuđio novac za koje vrijeme je 28-godišnjak stražario, nakon čega su otuđeni novac međusobno podijelili i potrošili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 28-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan u Pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.”

I. Š.

Izbornik