• Naslovna
  • Crna kronika
  • Vozač koji je pijan vozio autobus, fizički napao policajca i ozbiljno mu prijetio

Vozač koji je pijan vozio autobus, fizički napao policajca i ozbiljno mu prijetio


Vozač kojeg je policija jučer privela jer je pijan vozio autobus, fizički je napao policajca ozbiljno mu prijeteći, izvijestili su danas iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

Evo i cjelovitog izvještaja:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom osumnjičenim za obijesnu vožnju u cestovnom prometu, napad na službenu osobu i prijetnju na štetu policijskog službenika ove Policijske uprave.

Osumnjičeni je 10. rujna oko 12:10 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Žagrović iz obijesti teško kršio propise sigurnosti prometa vozeći autobus Volvo zagrebačkih registracijskih oznaka. Vozio je u stanju nesposobnosti za vožnju izazvanom trošenjem alkohola uz koncentraciju od 3,16 g/kg alkohola u organizmu. Na taj način je izazvao opasnost za živote četvorice ljudi.

Tijekom kriminalističkog istraživanja na te okolnosti osumnjičeni je, ničim izazvan, tjelesno napao policijskog službenika pri obavljanju službene dužnosti i tom prilikom mu ozbiljno prijetio u vezi s njegovim radom.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.”

I. Š. 

Izbornik