• Naslovna
  • Društvo
  • Sutra okrugli stol – “Razvoj turizma – povežimo more i zaleđe“

Sutra okrugli stol – “Razvoj turizma – povežimo more i zaleđe“


okrugli-stol2Sutra će se u Kninu u prostorijama Ekološko informativnog centra na Krki s početkom u 18 sati održati okrugli stol pod nazivom „Razvoj turizma – povežimo more i zaleđe – rasprava na temu trenutnog stanja te perspektive daljnjeg razvoja turizma na području Šibensko–kninske Županije“.

Okrugli stol će se održati u okviru Festivala ruralne kulture, a organizator okruglog stola je Ekološka udruga Krka u suradnji s  Gradom Kninom i Upravnim odjelom za gospdarstvo, poduzetništvo i razvoj.

Cilj  okruglog stola  je okupiti sve gradonačelnike, načelnike, direktore turističkih zajednica i turističkih agencija, direktore nacionalnih parkova na području Šibensko-kninske županije te sve pojedince, ustanove, tvrtke, udruge i druge koji na bilo koji način doprinose razvoju turizma u županiji, kako bi zajedničkim promišljanjima postavili temelje za jači razvoj  turizma u Šibensko-kninskoj županji te da on nađe odgovarajuće mjesto u budućoj Strategiji razvoja turizma RH, poručili su organizatori.

Na okruglom stolu Turističa zajednica Grada Knina održat će prezentaciju o  prirodnim i kulturnim ljepotama grada Knina i okolice te o trenutnoj turističkoj ponudi.

Dolazak na okrugli stol može se potvrditi na e-mail: ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr li na fax: 022/ 664-608.

Izbornik