• Naslovna
  • Društvo
  • U srijedu konferencija “Predstavljanje iskustava grada Knina u povlačenju EU sredstava”

U srijedu konferencija “Predstavljanje iskustava grada Knina u povlačenju EU sredstava”


Grad Knin se pridružuje obilježavanju Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji te tim povodomdana u srijedu, 10. svibnja s početkom u 10 sati u Gradskoj vijećnici organizira konferenciju za javnost pod nazivom “Predstavljanje iskustava grada Knina u povlačenju EU sredstava”.

Cilj konferencije je zainteresiranoj javnosti predstaviti pozitivna iskustva aktivnih korisnika EU sredstava s područja grada Knina.

Svoja iskustva i projekte predstavit će Ekološka udruga Krka, Udruga Sveti Bartolome, Udruga Zvonimir, Pučko otvoreno učilište Knin, Turistička
zajednica grada Knina i Veleučilište Marka Marulića.

Grad Knin i Komunalno poduzeće d.o.o. upoznat će javnost s IPA projektom
čija je provedba još u tijeku.

Bit će predstavljen i projekt čija provedba je tek započela, a koji Grad Knin provodi u sklopu Programa inegralne fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije pilot područja malih gradova na ratom pogođenim područjima. Kao preduvjet uspješne zajedničke suradnje u provedbi ovog, za Knin vrlo važnog razvojnog projekta, zainteresiranoj javnosti će se predstaviti dosadašnji rezultati i naredne aktivnosti koje nas očekuju.

Po završetku konferencije, u vremenu od 12 do 14 sati svi zaintresirani moći će posjetiti i uz stručno vodstvo obići prezentirane projekte Udruge invalida Sveti Bartolomej i Veleučilišta Marko Marulić te obići pročistač otpadnih voda koji je u završnoj fazi gradnje i opremanja.

Kako je smisao ovog događanja podignuti svijest građana i zainteresirane
javnosti za poslove pripreme i provedbe EU projekata na lokalnoj razini, podsjetiti sudionike na sve projekte koji su realizirani do sada, upoznati ih s projektima koji su u provedbi te budućim planiranim aktivnostima, Grad poziva sve zainteresirane da prisustvuju konferenciji.

Autorska prava su vlasništvo portala Huknet

Izbornik