• Naslovna
  • Sport
  • U nedjelju 4. kolovoza peti po redu Memorijalni međunarodni turnir u kickboxingu i K1 “Oluja u ringu 5“

U nedjelju 4. kolovoza peti po redu Memorijalni međunarodni turnir u kickboxingu i K1 “Oluja u ringu 5“


999690_10201015737588471_962185121_nU povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti Kickboxing klub Knin zajedno s Hrvatskim kickboxing savezom i Gradom Kninom organizira u nedjelju, 4. kolovoza u dvorani kninske srednje škole peti po redu Memorijalni međunarodni turnir u kickboxingu i K1 „Oluja u ringu 5“.

Turnir donosi čak 15 vrhunskih borbi u kickboxingu i K1, a nastupiti će poznata imena iz kickboxinga i K1, sve od reda buduće uzdanice ovih borilačkih vještina u Hrvatskoj koji će posjetiteljima zasigurno pružiti pravi užitak.

Na turniru se očekuju i specijalni gosti iznenađenja.

Inače, kninski borci iz Kickboxing kluba Knin nastupili su u četvrtak na turniru u Posušju, a njihov lider Anto Paraga Nakić zadovoljan je njihovim nastupom.

– Prezadovoljan sam učinjenim. Franjo Tomić je proglašen najboljim borcem turnira, čestitam mu i neka samo tako nastavi, jer u ringu se svi odgovori nalaze. Čestitam na pobjedama i Leonardu Šariću i Denisu Straniću koji se borio kao lav. Davor Totić je izgubio na bodove, no njemu je ovo tek drugi meč, tako da će se dignuti kad tad. Poraz je upisao i Milan Bojanić. Njemu je ovo bio prvi meć, a izgubio je na bodove. Sve u svemu, ponosan sam na svoje borce i želim im ubuduće puno borbi i pobjeda te lijepoga druženja – kazao je Nakić.

Izbornik